Ga naar de inhoud

Portfolio Msolution

The Fundamentals of Digital Marketing

By Google

Marktanalyse
0%
Marktsegmentatie
0%
Marktwaardepropositie
0%
Eindexamen Grondbeginselen Digitale Marketing
0%
Google Certificaat
Msolution-Portfolio

Suikervrijsnoep.be

Een volledig vanuit scratch opgebouwde webshop met geautomatiseerd betalings- en bestelproces. Klant heeft gekozen voor SEO pakket voor Google. Volledig mobile friendly design. Er is ook een nieuwe huisstijl gemaakt: Logo en verpakking. Verder is er ook gezorgd voor productfoto's. ALL-in-ONE pakket met een eenvoudig onderhoud achteraf.

Waardereing klant:
5/5
Portfolio UwMondmasker

Uwmondmasker.com

Een volledig vanuit scratch opgebouwde webshop met geautomatiseerd betalings- en bestelproces. Klant heeft gekozen voor SEO pakket voor Google + premium SSL certificaat. Passend voor elke schermgrootte. Er is ook een nieuwe huisstijl gemaakt: Logo, kleuren en verpakking. Verder is er ook gezorgd voor een integratie met een print-on-demand systeem. Eenvoudig onderhoud achteraf.

Waardereing klant:
5/5

MooiDeluxe.com

Een volledig vanuit scratch opgebouwde webshop met geautomatiseerd betalings- en bestelproces. Klant heeft gekozen voor SEO pakket voor Google. Volledig mobile friendly design. Er is ook een nieuwe huisstijl gemaakt: Logo en design. Verder is er ook gezorgd voor productfoto's (Op locatie). ALL-in-ONE pakket met een eenvoudig onderhoud achteraf.

Waardereing klant:
5/5
Aquatic Logo

Aquatic

Volledig nieuw logo design voor het bedrijf. Aangepaste illustraties en nieuwe huisstijl.

Waardereing klant:
5/5
GCS

Generalconstructionservices.eu

Een volledig vanuit scratch opgebouwde website. Klant heeft gekozen voor SEO pakket voor Google. Volledig mobile friendly design. Er is ook een nieuwe huisstijl gemaakt: Logo en design. Verder is er ook gezorgd voor locatiefoto's (Op de werf). ALL-in-ONE pakket met een eenvoudig onderhoud achteraf.

Waardereing klant:
5/5

Maison Sharon

Volledig nieuw logo design voor het bedrijf. Aangepaste illustraties en nieuwe huisstijl.

under-construction

Nieuwe Webshop Under Construction

Een volledig vanuit scratch opgebouwde webshop met geautomatiseerd betalings- en bestelproces. Momenteel in opbouw. Coming soon!

Twijfel niet aan uw Online succes

Contacteer ons nu

Wij helpen u graag verder met uw idee en zorgen voor de verdere uitwerking hiervan.